Κυδωνόπαστο
Ένα γλυκάκι που η εποχή του είναι κοντά στα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν εγώ το φτιάχνω μέσα σ αυτές τις άγιες μέρες.
Κυδωνόπαστο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα ως μελίμηλον ( μελίμηλον ονόμαζαν τα κυδώνια, τα μήλα, τα βερύκοκα και τα κίτρα ). Έβραζαν λοιπόν τα κυδώνια με μέλι και έφτιαχναν μια πυκτή μαρμελάδα, που διαπίστωσαν οτι αυτή η πάστα κρατούσε πολύ καιρό χωρίς να χαλάει. Έτσι λοιπόν φτιάχτηκε το πρώτο κυδωνόπαστο, που αργότερα έγινε γνωστό στην Ευρώπη σαν cotignac.
Χριστουγεννιάτικα κεκάκια με...εκπλήξεις
Πολύ όμορφα πολύ εύκολα γιορτινά κεκάκια!
Χοιρινές πικάντικες μπριζόλες
Θρούμπι,μουστάρδα ,λεμόνι και διάφορα πιπέρια κάνουν τις μπριζόλες μας νοστιμότατες!
Δίχρωμο κέικ Αϊ - Βασίλης
Στα χρώματα και το πνεύμα των Χριστουγέννων !
Εύκολη χοιρινή τηγανιά
Νόστιμο,πικάντικο μεζεδάκι ! Συνταγή της Αργυρώς
Συκώτι μοσχαρίσιο πικάντικο
Πικάντικο ,πεντανόστιμο τρώγεται και από τους πιο δύσκολους !
Πίτα ινδοκάρυδο με σιρόπι της Αργυρώς
Νόστιμη και ζουμερή πίτα με έξτρα καρύδα!!
Μελομακάρονα με πορτοκάλι και μανταρίνι
Αρωματικά και γευστικότατα!