Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126阿什兰大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:18
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126休斯顿大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:16
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126北达科他大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:13
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126路易斯维尔大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:11
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126德州理工大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:10
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126博尔州立大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:10
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126博林格林州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:08
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126新墨西哥州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:07
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假东卡罗来纳州立大学毕业证@国外文凭...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:07
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假爱达荷大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:04
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:01
Technology
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:00
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄勒冈州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:58
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假霍夫斯特拉大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:57
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假伊利诺伊大学芝加哥分校办毕业证@国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:55
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假德保罗大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:54
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假密歇根理工大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:53
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假堪萨斯大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:51
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假南卡罗来纳大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:48
[定制国外文凭]高端精仿制作Q/微信744043126做假俄克拉荷马大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 13:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σκορδόψωμο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 12 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Mια συνταγή για να φτιάξουμε πικάντικο ψωμάκι- μεζεδάκι.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 600 γρ αλεύρι
  • 300 γρ  νερό χλιαρό
  • 1 κύβο της μαγιάς
  • ½ κουταλάκι ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 50 λάδι  

Για την γέμιση

  • 3 σκελίδες σκόρδο από πρέσα περασμένο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο  προαιρετικά
  • ½ ματσάκι μαϊντανό,
  • 120 γρ βούτυρο μαλακό
  • 1 κουταλάκι αλάτι
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τό αλεύρι σέ ένα μπόλ τού μίξερ. Ρίχνουμε τήν ζάχαρη καί τό νερό Στά πλάγια  ρίχνουμε καί τό αλάτι
  2. Ανακατεύουμε λίγο τήν μαγιά μέ τό νερό για νά διαλυθεί, τήν σκεπάζουμε μέ λίγο αλεύρι καί αφήνουμε γία 5 λεπτά.  Μετά τό ζυμώνουμε καλά  γία 5 λεπτά μέ τόν γάντζο τόυ μίξερ.  
  3. Αφήνουμε γιά 1 ώρα νά φουσκώσει    
  4.  Γία τήν γέμιση ανακατεύουμε τά υλικά όλα μαζί,  
  5. Ανοίγουμε τή  ζύμη σε ένα ορθογώνιο περίπου φύλλο καί απλώνουμε επάνω τήν γέμιση.
  6.  Κόβουμε σέ 5 εκατοστά  πλάτος λωρίδες   τίς διπλώνουμε σαν ένα ακορντεόν  και τίς  βάζουμε σέ μία βουτυρωμένη καί μέ λαδόκολα  ντυμένη 26αρα φόρμα σφιχτά τή μία δίπλα στήν άλλη. όρθια  
  7. Αφήνουμε γιά περίπου 30 λεπτά. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° βαθμούς  για περίπου 30-35 λεπτά.




Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011
Υπέροχα φτιαγμένο!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011
Πολύ το λιμπίστηκα αυτό το ψωμί!με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω! μπράβο Bianka!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Δεν περναει μερα να μην μας ξαφνιασεις ευχαριστα!Ομοφφο και μυρωδατο!
Σχόλιο από marilena , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
miammmm..miamm...gloups gloyps...
συχαριτηρια κυρια MASTER BREAD!! :)
τα χερακια σασ κανουν θαυματα!!
(τα 50 λαδι τι ειναι: γραμμαρια - μλ ?
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011
ναι μλ Λαδι !!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιο το σκορδόψωμο! Ωραία εμφανιση και για τραπέζι!!
Σχόλιο από marilena , Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
…..καλημέρα σας ,χτες το βραδάκι έκανα αυτό το υπέροχο ‘’ψωμάκι’’
Με παίδεψε λίγο στο Αλίμα της γέμισης, γλίστραγε και δεν απλωνόταν…
(είμαι αρχάρια γι αυτό)και στο ότι μου βγήκε μικρότερη φόρμα ενώ φούσκωσε και τα έκανα όλα κατά γράμμα… πάντως αν και μικρότερο από 26 φόρμα μου βγήκε υπέροχο
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011
marilena ,μπραβο !!!που το δωκιμασες
κανονικα δεν γλυστραη η γεμηση
το βουτυρο δεν θα ειναι λιοωμενο
μονο λιγο μαλακο οταν θα το ανακατεψης με τα υλικα που εχω δωση
μετα το κοβης σε λωριδες και το διπλωνης σε ζικ ζακ ακορντεον
αα!!ναι !!εκει ισως να ξεφευγε η γεμηση λιγο ,αλλα δεν πηραζη γιατι το βαζης αμεσως στην φορμα και μενη εκει μεσα στο ψυσημο το ρουφαη το βουτυρο η ζυμη
εγω ειχα ξεχαση να βαλω λαδοχαρτο μεσα στην φορμα και μου ετρεξε λιγο το βουτυρο εξω ,αλλα μετα εβαλα απο κατω ενα αλουμινοχαρτο και ετσι γλυτωσα τον φουρνο μου και δουλεια για το καθαρισμα μετα αχααχαχαχαχαχα


Σχόλιο από jenny , Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
καταπληκτικο πανευκολο και πανω απο ολα σωστες αναλογιες των υλικων.Μπραβο bianka!!!!
Σχόλιο από christinemav , Σάββατο, 05 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετικό,ευχαριστώ πολύ για την συνταγή,το έκανα σε μικρότερη φόρμα και βγήκε ψηλό, αλλά στα 35΄ήταν τέλεια ψημένο.
Μόνο για το βούτυρο νομίζω ότι την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερο.
Σχόλιο από georgia2783 , Τρίτη, 29 Μάρτιος 2011
Ευχαρηστω την Bianka για την αγαπημενη συνταγη!!!Δεν ειναι μωνο η ενφανιση που σε κανη να ρτεχουν τα σαλια σου,καιη μυρωδια του,ειναι,που δεν χρειαζεσαι να το κωψης,ουτε με μαχαιρη,οταν το εκανα ,μετα απο κανενα μισαορω ειρθα επησκεπτες,και τους μιρησε στα σκαλοπατια κιολας!!Οταν το εβαλα στο τραπεζη,αμηναν με το στωμα ανηχτο!!!!!!!!!!την συνταγη!την πηραν αμεσως....<3<3<3δεν θα λιψη απο το τραπεζη μας,οταν εχουμε επησκεπτες,και οταν κανουμε Μπαρμπικιου!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2011
Η φωτογραφία από τη Γιωργία που έφτιαξε τη συνταγή.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013
Το έφτιαξα ,είναι υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Johnnys , Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2019 vote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια η συνταγή....Τα έκανα σε εμφάνιση σαν τα cinnamon rolls. Ευχαριστώ....
Μεταφορά στην κορυφή