Μαγειρικές διαδρομές
Το κλειδί της υγιεινής διατροφής
Η σημασία της διατροφής είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο που μας απασχολεί όλους.
Τζίνσενγκ
Το τζίνσενγκ είναι ένας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής μας ευεξίας.
Η βασική του ιδιότητα είναι ότι...
Σέλινο
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά αρωματικά βότανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας. Υπάρχουν δυο βασικές ποικιλίες σέλινου.
Ωμέγα λιπαρά οξέα
Τα τελευταία χρόνια γίνεται συχνά λόγος για μια σχετικά νέα, αλλά πολλά υποσχόμενη κατηγορία λιπαρών οξέων, τα λεγόμενα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.
Οι χυμοί φρούτων
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
λαμβάνονται από το στύψιμο νωπών φρούτων και πρέπει να έχουν το άρωμα, το χρώμα και τη γεύση από το φρούτο από το οποίο προήλθαν. Στη συσκευασία τους πρέπει απαραίτητα
Κολοκυθάκια
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Τα κολοκυθάκια ανήκουν στην οικογένεια Cucurbitaceae και είναι συγγενικά με το αγγούρι και το πεπόνι. Τα κολοκύθια γενικώς απαντώνται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων.
Φασολάκια
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Ο όρος φασόλια (στα αγγλικά beans ) αρχικώς αναφερόταν μόνο στα σπέρματα του γένους Phaseolus (στο οποίο ανήκουν τα κοινά, τα κόκκινα και τα φασόλια χάντρες), αλλά αργότερα επεκτάθηκε, ώστε να
Καφές
Πίνεται από το 90% του ενήλικου πληθυσμού. Για εκατομμύρια άτομα αποτελεί αληθινό πάθος. Ο καφές είναι μία απόλαυση της καθημερινής ζωής.
Λεμόνι
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Eίναι καλλιεργημένο υβρίδιο που προέρχεται από άγριες ποικιλίες όπως ο κίτρος και το μανταρίνι. Είναι άγνωστο πού και πότε έγινε αυτή η διασταύρωση. Ο κίτρος, είναι, κατά τα φαινόμενα, είναι το πρώτο
Βιολογικά τρόφιμα
Τα τελευταία χρόνια, οι αγορές βιολογικών τροφίμων αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, ενώ ραγδαία αυξάνονται και οι καταναλωτές των προϊόντων αυτών.
Επιλογή του κατάλληλου κρασιού
Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna
Λαχανικά και πιάτα για vegetarians
Ο τρόπος με τον οποίο ετοιμάζονται τα λαχανικά μετατρέπει ή ενισχύει τις αρχικές γεύσεις και μυρωδιές. Σερβίρονται
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL