Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Λουκουμάδες της Georgia

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πώς φτιάχνουμε λουκουμάδες, αλλά και λαγάνες με το μείγμα αυτό!!!!

Συστατικά
  • 500 γρ Γαλα Χλιαρο
  • 20 γρ Μαγια
  • 5 γρ Αλατι
  • 520 γρ Αλευρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 20 γρ. ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Βαζουμε την Μαγια,στο γαλα με λιγο ζαχαρη,και το χτηπαμε με το πηρουνι,να λιοσει και να αφρησει λιγο.Το αφηνουμε λιγο να φουσκοσει η μαγια.
  2. Μετα βαζουμε το αλευρι,με το αλατι και την ζαχαρη και τα χτυπαμε καλα,με μια ξηλινη κουταλα, οσο να πεφτη απο την κουταλα μας!
  3. Το αφηνουμε για 30 λεπτα να ησυχασει και να φουσκώσει η ζύμη μας.
  4. Στη συνέχεια βάζουμε το λάδι να κάψει σε βαθιά κατσαρόλα και ρίχνουμε κουταλιές ζύμης φουσκωμένης και αφήνουμε να ροδοψηθούν. 
  5. Εγω εκανα την μιση Δοση λουκουμαδες και το υπολοιπο,το εβαλα στο ψθγειο,για την αλλη μερα!
  6. Την αλλη μερα ομως,δεν θελαμε παλι λουκουμαδες,και σκεφτομουν αν μπορω να κανω Λαγανες με την υπολοιπη ζυμη που ειχα,αφου θα καναμε και μπαρμπικιου,θα τεριαζε!(και με την βοηθεια της Λιανας, έγιναν!!!)

Στο περισσο Ζυμαρι εβαλα για να κάνω λαγάνες!!!

  • 1 κοφτο κ.γ. Μαγια ξερη
  • 1 κ.γ. μελι
  • και περιπου 200 γρ αλευρι!

Το δουλεψα καλα ,σε μια μαλακια ζημη,και το αφησα για περιπου 1 ωρα να φουσκωσει!

Βγήκαν 3 Λαγανες!!


Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2011
Πολύ όμορφοι οι λουκουμάδες και ωραίο το κόλπο με την ζύμη της επόμενης μέρας!αλλά πόση ζάχαρη βάζουμε, στην αρχική ζύμη;
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2011
20 γραμαρια ζαχαρη!Σορυ!!!!!!!!Θα το διορθωση η Ηλιανα!!!!! Και ειναι πολι τραγανη!!!!
Σχόλιο από sofouleli , Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία συνταγή! θα τους κάνω!
Μεταφορά στην κορυφή