Creme Fraiche πώς την φτιάχνουμε
Η γεύση της μοιάζει με το γιαούρτι και είναι πολύ καλό συνοδευτικό σε «βαριά γλυκά», την χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κρέμες, για φαγητά και για γλυκά μα το σημαντικότερο είναι ότι.... τη φτιάξαμε εμείς!
Αυγά σε καλαθάκια από μπέικον

Ιταλική συνταγή που τη δοκίμασα προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ!!!!! Πανεύκολη και λαχταριστή!
Έγχρωμη πίττα κουλούρα

Είναι πανέμορφη, πεντανόστιμη και πολύ εύκολη!
Η πιο εύκολη τυρόπιτα

Δυο υλικά, καθόλου κόπος, γρήγορο ψήσιμο.... θέλετε κι άλλα;
Θρακιώτικος ξινός τραχανάς λαχανικών

Πηγή ενέργειας και βιταμινών. Περιέχει λαχανικά μπαχαρικά και αλεύρι. Τροφή μεγάλης αξίας σε μορφή σούπας κυρίως χειμωνιάτικη. Τρώγεται σαν πρωϊνό με τριμμένη φέτα και ψωμάκι, σαν μεσημεριανό με διάφορους τρόπους και σαν βραδινό με τον ίδιο τρόπο όπως το πρωί.
Παστίτσιο με λαχανικά Καταπληκτικό

Την είδα πριν λίγες μέρες στο πρωινό του ΑΝΤ1 που την έφτιαξε η Αργυρώ και είπα να τη δοκιμάσω..... Έπαθα πλάκα! Δεν έχω ξαναφάει νοστιμότερο παστίτσιο!
Το Ιμάμ της Χρυσούλας

Αγαπημένη μελιτζάνα στα καλύτερά της! Ένα ιμάμ.... αλλιώτικο απ' τα άλλα! Το μπέϊκον κάνει τη διαφορά!