Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...


Σκορδοψωμάκια με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Εύκολα, νόστιμα και μυρωδάτα ψωμάκια με άρωμα σκόρδου και γεύση παρμεζάνας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
12 ψωμάκια

Γέμιση

  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα ή όσο θέλετε εσείς
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
  • Χοντροκομμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλ/νος
  • 3/4 κούπας λάδι  (αν θέλετε βάλτε β ούτυρο)
Οδηγίες
  1. Ανοίγουμε τη ζύμη μας με τα χέρια ή τον πλάστη σε τετράγωνο φύλλο μήκους 60 εκ. περίπου .
  2. Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο να γίνουν μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στο ανοιγμένο φύλλο, κρατάμε λίγο για το τέλος.
  3. Ρίχνουμε πιπέρι, παρμεζάνα, μαϊντανό και τυλίγουμε σε ρολό.
  4. Κόβουμε το ρολό σε  12 κομμάτια των 5 εκ. περίπου και τα τοποθετούμε στο ταψάκι  των μάφινς .
  5. Εκεί  με το ψαλίδι  κάνουμε άνοιγμα μικρό στην επιφάνεια και λαδώνουμε με το λάδι  που μας περίσσεψε και λίγη παρμεζάνα.
  6. Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και μετά στους 200ο για 10 με 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσουν.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βγάλουμε 1 ψωμάκι και να δοκιμάσουμε το ψήσιμό του.
Βάλτε εσείς βούτυρο, εγώ χρησιμοποιώ λάδι στη διατροφή μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή