Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1951-taramosalataasprh11.jpg
΄Ασπρη ταραμοσαλάτα



Πάστα φλόρα ροδάκινο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 05 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια ωραία πάστα φλόρα με μαρμελάδα ροδάκινου!

Συστατικά
  • 210 γραμμάρια βούτυρο.
  • 375 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Λίγο βούτυρο για το ταψί.
  • 5 αυγά.
  • 2 κουταλιές του γλυκού γεμάτες σόδα.
  • 900 γραμμάρια αλεύρι μαλακό.
  • 12 μεγάλες κουταλιές σούπας μαρμελάδα ροδάκινο.
  • Φρυγανιά για το ταψί.
  • Λαδόκολλες.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε το βούτυρο να ασπρίσει,προσθέτουμε την ζάχαρη.Στη συνέχεια και τα αυγά.Βάζουμε την σόδα και μετά το αλεύρι.
  2. Απλώνουμε τα 2/3 της ζύμης ανάμεσα σε 2 λαδόκολες και τα ανοίγουμε φύλλο ίσα με τον πάτο του ταψιού και λίγο παραπάνω να γυρίζει στα τοιχώματα του.
  3. Απλώνουμε την μαρμελάδα να πάει στο ίδιο πάχος σε όλο το ταψί.
  4. Γυρίζουμε σε κορδόνι την περίσσια ζύμη γύρω-γύρω.
  5. Το άλλο 1/3 της ζύμης το ανοίγουμε πάλι ανάμεσα σε λαδόκολες και κόβουμε με το ροδάκι λωρίδες ,που μαυτές στολίζουμε το γλυκό μας.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Tο ταψί είναι νούμερο 36,αν την θέλουμε πιο λεπτή βάζουμε μεγαλύτερο ταψί.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατο γλύκισμα!
Μεταφορά στην κορυφή