Παγωτό καφές με ρούμι και ανανά
- Παγωτό μόκα (βλέπε παγωτό κρέμα βελούδινη).
- Ανανάς κομπόστα .
- Ρούμι.
- Σραγγίζουμε την κομπόστα ανανά,και βάζουμε το ζουμί της σε κατσαρολάκι να βράσει.
- Την βράζουμε περίπου μισή ωρίτσα σε χαμηλή θερμοκρασία. Αρωματίζουμε με ρούμι κατά βούληση.
- Σερβίρουμε σε μπολ μια φέτα ανανά ,επάνω βάζουμε μια μπάλα παγωτό και περιχύνουμε με το σιρόπι που κρυώσαμε!
Πάρα πολύ ταιριασμένο πάντρεμα του ανανά με τον καφέ και το ρούμι!