Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

165-pitsa1.jpg
PIZZA



Μπλακ φόρεστ στο ποτήρι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Μια πανεύκολη παραλλαγή της μπλακ φόρεστ στο μπολ ή στο ποτήρι και με διαφορετικά υλικά!

Συστατικά
  • 15 μπισκότα σοκολάτας τύπου κούκις σκληρά σπιτικά ή όχι, θρυμματισμένα
  • 400 γρ τυρί φιλαδέλφεια λάιτ
  • 1 κούπα υγρή φυτική κρέμα γάλακτος
  • 2-3 κ.σ άχνη ζάχαρη
  • 1 βανίλια σκόνη ή ένα κ.γλ. εσανς πυκραμύγδαλου
  • 7- 8 κουτ.σούπας βύσσινο γλυκό του κουταλιού
  • 1/3 κούπας σιρόπι βύσσινου ή βυσσινάδα
  • 2 σφηνάκια κονιάκ ή λικέρ αμαρέτο ή λικέρ της αρεσκείας σας (όπως κράνα, κεράσι, βατόμουρο)
  • 1 συσκευασία σοκολατένιες ελίτσες με αμύγδαλο, 150 γρ

Διακόσμηση

  • 2-3 μπισκότα σοκολάτας κούκις θρυμματισμένα με το χέρι
  • Ελίτσες σοκολατένιες
  • Λίγη άχνη ζάχαρη.
Οδηγίες
  1. Αρχικά χτυπάμε τα τυριά στο μίξερ να αφρατέψουν και μετά προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα, ώστε να φτιαχτεί μια παχύρευστη κρέμα για το γλυκό μας.
  2. Ζεσταίνουμε λίγο το σιρόπι βύσσινου και το ανακατεύουμε με το κονιάκ ή το αμαρέτο ή άλλο λικέρ.
  3. Θρυμματίζουμε τα μισά μπισκότα μας σε βαθύ μπολ. Ραντίζουμε με το μισό μείγμα του κονιάκ τα μπισκότα μας. Πάνω ρίχνουμε το μισό γλυκό βύσσινο. Πάνω προσθέτουμε περίπου τη μισή κρέμα και τη στρώνουμε ωραία με σπάτουλα.
  4. Πάνω από την κρέμα ρίχνουμε τις μισές περίπου σοκολατένιες ελίτσες. Ξανά πάλι τα υ πόλοιπα θρυμματισμένα μπισκότα. Ραντίζουμε με το μείγμα του κονιάκ, βάζουμε βύσσινο γλυκό, την υπόλοιπη κρέμα και τη στρώνουμε.
  5. Διακοσμούμε με τριμμένα μπισκότα, ελίτσες και ζάχαρη άχνη.
  6. Αφήνουμε μερικές ώρες στο ψυγείο και σερβίρουμε εμείς σε ποτήρια ή αφήνουμε τους άλλους να πάρουν όσο θέλουν από το μπολ.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Το τυρί και η κρέμα γάλακτος μπορούν να είναι με όλα τα λιπαρά τους. Μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα πακέτο τυρί κρέμα , αν θέλουμε περισσότερη κρέμα.
  • Βύσσινο βάζουμε όσο θέλουμε εμείς και μας αρέσει.
  • Μπορούμε αντί για ελίτσες να βάλουμε χοντροτριμμένη σοκολάτα.
  • Αντί για κούκις βάζουμε κέικ σοκολάτας που μας έχει περισσέψει.
  • Όσο καλύτερα τα μπισκότα μας, τόσο καλύτερο το γλυκό μας.
  • Μπορείτε να βάλετε και περισσότερη κρέμα στο γλυκό σας.
  • Αν χρησιμοποιήσουμε ποτήρια , τότε μοιράζουμε τα υλικά μας στα ποτήρια και χωρίζουμε και τις ποσότητες ανάλογα.
  • Μπορούμε να ρίξουμε από την αρχή στο μίξερ κρέμα και τυρί και να τα χτυπήσουμε σε μια παχύρευστη κρέμα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή