Mini ψωμάκια με γέμιση σπανάκι

Πολύ ωραία, νόστιμα αλμυρά ψωμάκια σαν μάφινς. Βρήκα την συνταγή στο ίντερνετ με έτοιμη ζύμη Pillsbury, εγώ έφτιαξα της Ηλιάννας από την Λαδόπιτα έκπληξη
- 1 πακέτο Pillsbury για ψωμί ή πίτσα ή την αγαπημένη σας ζύμη.
- Γέμιση:
- 500 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο,
- 2 κρεμμυδάκια χοντροκομμένα,
- άνηθο ψιλοκομμένο,
- 200 γρ. τυρί κρέμα,
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος ή γάλα,
- 2-3 κ.σ. λάδι,
- 3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα,
- 1 κ.γλ. πιπέρι,1 κ. γλ.αλάτι,
- τριμμένο τυρί ή φέτες κασέρι.
- Λαδώνουμε 10 ατομικές φόρμες καλά.
- Αν φτιάξουμε δική μας ζύμη αφού την αφήσουμε να φουσκώσει, την κάνουμε ρολό και κόβουμε σε δέκα ίσες φέτες. Πατάμε με τα χέρια μας κάθε φέτα να ανοίξει μικρό φυλλαράκι στρογγυλό.
- Τοποθετούμε στα φορμάκια καλύπτοντας και τα πλαϊνά τους. Αφήνουμε πάλι να φουσκώσουν και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
- Αν φτιάξετε τη ζύμη της λαδόπιτας θα ακολουθήσετε τα βήματα της συνταγής.
- Σοτάρουμε ελαφρά, αχνίζουμε, στο λάδι το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα, άνηθο, πιπέρι, κρέμα γάλακτος ή γάλα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
- Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα σπανάκι και γεμίζουμε τα ψωμάκια-ζυμαράκια μας.
- Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί ή κόβουμε στα τέσσερα τις φέτες τυρί και καλύπτουμε απάνω.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20-30 λεπτά να ροδίσουν.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γέμιση με διάφορα τυριά και ζαμπόν!