Σαλάτα εξωτική
200 γρ Κόκκινο λάχανο τριμμένο
200 γρ καρότα τριμμένα
1 κουτάκι μικρό καλαμπόκι
1 μήλο σε κομματάκια κομμένο
1 ροδάκινο η νεκταρίνι σε πολύ λεπτές ροδέλες κομμένο
σάλτσα
1 κ , σ μέλι ρευστό
3 κ , σ . μουστάρδα
100 γρ . λάδι
3 κ , σ . ξύδι μαύρο μπαλσαμικο
αλάτι , πιπέρι
Βάζουμε τα υλικά για την σάλτσα ντρεσινγκ σε ένα μπολάκι και τα χτυπάμε λίγο όλα μαζί .
Βάζουμε σε μια λεκάνη τα λαχανικά και τα φρούτα τα τριμμένα .
Ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα , ανακατεύουμε , δοκιμάζουμε , αν χρειάζεται κάτι από αλάτι η ξύδι και σερβίρουμε .
TIP
Και κρύα είναι πολύ ωραία η σαλάτα με φρέσκο ψωμάκι και αιόλι σκόρδου που το φτιάχνουμε με μαγιονέζα , αλάτι και σκόρδο από την πρέσα περασμενο .
Η
200 γρ βούτυρο χτυπημένο στο μίξερ με αλάτι , 1 κ , γλ . σκόνη πάπρικα και 2 σκελίδες σκόρδο από πρέσα περασμένες ,