Κοτοπουλάκια νανάκια στο φούρνο

Είναι πολύ εμφανίσιμα στο πιάτο τα κοτοπουλάκια αυτά. Τόσο εμφανίσιμα όσο και νόστιμα.
- 4 κοτοπουλάκια νανάκια
- Λίγο λάδι
- 8 σκ. Σκόρδο ολόκληρες
- Λίγα μυρωδικά φρέσκα, δεντρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι
- 2 πορτοκάλια καθαρισμένα από το φλούδι τους και κομμένα στη μέση
- 1 κούπα κρασί λευκό
- Αλάτι και πιπέρι
- Αλατοπιπερώνουμε τα κοτοπουλάκια μέσα και έξω, αλείφουμε με λάδι.
- Βάζουμε μέσα στην κοιλιά τους από 2 σκ. Σκόρδο, λίγα μυρωδικά και μισό πορτοκάλι. Δένουμε με σπάγγο κουζίνας τα μπουτάκια.
- Τα βάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε το κρασί, λίγα μυρωδικά και ψήνουμε στους 180ο για 1, 5 ώρα περίπου.
- Σερβίρω με μελωμένες μυρωδάτες πατάτες φούρνου