Φέτα με γεύση
- Φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
- 1 κ.σ. σιναπόσπορο
- 1κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
- 2 δαφνόφυλλα
- 1 κ . γλ . Χρωματιστά πιπέρια σε κόκκους
- 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου
- Πιπεριές τσίλι ξερές ( προαιρ. )
- Λάδι
- 1 γυάλινο δοχείο
- Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά μας σε ένα μπολ .
- Βάζουμε τη φέτα σε στρώσεις στο δοχείο εναλλάξ με τα μπαχαρικά μας .
- Το δοχείο που θα χρησιμοποιήσουμε να φροντίσουμε να γεμίσει μέχρι πάνω με τη φέτα .
- Στο τέλος ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και γεμίζουμε με όσο λάδι πάρει και κλείνουμε.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες .
- Μπορούμε αν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση , να σπάσουμε ελαφρά τους κόκκους των μπαχαρικών και έτσι θα έχουμε πιο έντονο άρωμα και γεύση μαζί .
- Όταν το σερβίρουμε , καλό είναι η μπουκιά μας να έχει και κόκκους από τα μπαχαρικά μας μέσα , για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα .
- Το λάδι που θα περισσέψει μπορεί να μπει σε σαλάτες .
Επίσης είναι ένας τρόπος να συντηρήσουμε για περισσότερο καιρό τη φέτα μας και να μην αναγκαστούμε να την πετάξουμε , όταν θα έχει μυρίσει .
μπραβο Ηλιαννα που μασ εδωσες την συνταγη σου
Κι επειδη πινουμε τακτικα το δικο μας τσιπουρακι...εεε θα το κανω στον αντρα μου!!!
Κι επειδη πινουμε τακτικα το δικο μας τσιπουρακι...εεε θα το κανω στον αντρα μου!!!