Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3986-mpriosmaskarponeken.jpg
Brioche με Μασκαρπόνε



Far Breton δίαιτας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013
none
Περιγραφή

Το απίθανο γαλλικό γλυκάκι, τώρα διαίτης και με σταφίδες.

Συστατικά
  •    2 αυγά.
  •    8 κ. σ. αλεύρι.
  •    6 κ, σ. αχνη.
  •    1 βανίλια.
  •    1 κούπα γάλα.
  •    100 γρ δαμάσκηνα ή σταφιδες, μουλιασμα σε 4 κ,σ. Ρουμι
  •    βούτυρο και αλεύρι για την φόρμα
Οδηγίες
  1. Βουτυρωνουμε λίγο ένα πυρεξ 30χ 20 και πασπαλιζουμε με αλευρι.   Αναβουμε τον φούρνο στους 170- 180 βαθμούς.
  2. Σε μια λεκάνη βάζουμε τα αυγα , τη ζαχαρη, τη βανιλια και ανακατευουμε λίγο με το μιξερ, ( δεν θέλει πολυ χτύπημα )
  3. Ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατευουμε καλά.   Ρίχνουμε και το γάλα.   Ρίχνουμε το μίγμα στο πυρεξ. Επάνω βάζουμε τα δαμάσκηνα η τις σταφιδες.
  4. Ψηνουμε για 30-35 λεπτα.   Αφήνουμε λίγο να κρυωσει και κόβουμε σε κομμάτια.   Πασπαλιζουμε με αχνη
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή