Ζελέ κίτρινης κολοκύθας

Όταν είδα την συνταγή μου φάνηκε παράξενο,ζελέ με κολοκύθα;κι όμως γίνεται πολύ νόστιμος!
•1 φλ. πολτοποιημένη κολοκύθα,
•2 φακελάκια ζελέ ανανά ή πορτοκάλι,
•1 φλ. ζαχαρούχο,
•1/4 φλ. καστανή ζάχαρη,
•1/4 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη,
•1 κ.γλ. κανέλα,
•1/4 κ.γλ. μοσχοκάρυδο,
•1 φλ. βραστό νερό,
•1 φλ. κρύο νερό,
•σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά).
- Σε μπολ ρίχνουμε την πολτοποιημένη κολοκύθα, ζάχαρη, κανέλα και μοσχοκάρυδο, ανακατεύουμε να ενωθούν.
- Σε άλλο μπολ διαλύουμε το ζελέ στο βραστό νερό, προσθέτουμε και το κρύο, ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο ανακατεύουμε πολύ καλά 2-3'με σύρμα.
- Ρίχνουμε το διαλυμένο ζελέ στο μείγμα κολοκύθας και ενώνουμε τα υλικά ανακατεύοντας ζωηρά με κουτάλι ή με το σύρμα.Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας αν θέλουμε.
- Ρίχνουμε το ζελέ μας σε 18 εκ. φόρμα και παγώνουμε.
Το ζελέ θα βάλετε να μην είναι κόκκινο (όπως κεράσι, φράουλα κλπ.) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελατίνη φύλλα ή σκόνη, εγώ έβαλα ζελέ με γεύση ανανά.
Επίσης βγαίνει πολύ γλυκό γι αυτό σας συνιστώ να μην βάλετε καθόλου ζάχαρη ή να αφαιρέσετε το ζαχαρούχο.
Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να κόψουμε με κουπ πατ μπισκότων διάφορα σχέδια το ζελέ μας αφού σταθεροποιηθεί.