Ζαμπόν Αέρος
- 1 φιλετο χοιρινο η γαλοπουλας
- Αρκετή ζαχαρη
- Αρκετό αλατι
- Μια κάλτσα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ νάυλον
- Και βότανα ο,τι έχουμε
- Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη, δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι
- Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα.
- Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι, μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
- Τωρα το πλένουμε το στεγνώνουμε βαζουμε επανω πολλα διαφορα βότανα οτι έχουμε και το βαζουμε σε μια καλτσα νάυλον, το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 ημέρες.
- Μετα την Πέμπτη μέρα το κοβουμε !