Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χαλβάς με χυμό φρούτων

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας αλλιώτικος χαλβάς, ελαφρύς και μυρωδάτος με χυμούς από φρούτα.

Συστατικά
  •     3/4 κούπας καλαμποκέλαιο.
  •     1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό.
  •     1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό.
  •     1 &1/2 κούπας ζάχαρη.
  •     1 λίτρο χυμό πορτοκαλιού, μήλου,και βερίκοκου (αυτόν στα ψυγεία με σύντομη ημερομηνία λήξης)
  •     Ξύσμα πορτοκαλιού.
  •     2 -3 κουταλιές σταφίδες ξανθές( προαιρετικά).
  •     Λίγα αμύγδαλα ασπρισμένα και χοντροκομμένα.
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, και καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ανακατεύουμε το χυμό με την ζάχαρη και το ξύσμα, και τον ζεσταίνουμε ελαφρά.
  3.  Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σιμιγδάλι στην κατσαρόλα με τον χυμό ,και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει το μίγμα, και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα αμύγδαλα.
  4. Αδειάζουμε τον χαλβά σε μία φόρμα, πατάμε να πάρει ο χαλβάς το σχήμα της , και τον γυρίζουμε σε μια πιατέλα.
Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μου αρέσει πολύ ο χαλβάς και σίγουρα αυτός θα είναι πολύ γευστικός!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012
Ωραία γεύση πρέπει να έχει αυτός ο χαλβάς!!!Μπράβο Τζένη!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012
Θα μπορούσε να μπει φυσικός χυμός πορτοκαλιού;
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012
Θα μπορούσε να μπεί Ηλιάννα φυσικός χυμός πορτοκαλιού, όπως και μανταρινιού.Θα έπρεπε όμως να αυξήσουμε την ποσότητα της ζάχαρης, γιατί διαφορετικά ο χαλβας θα είχε μια υπόξινη γεύση.Άν όμως μας αρέσει έτσι,τον φτιάχνουμε , κανένα πρόβλημα!!
Σχόλιο από EFFIE , Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
KALH MOU TZENH MASTERCHEF...TON EFTIAKSA SHMERA TON HALVA SOU,AKRIVOS KAI SYMFONA ME TIS ODHGIES SOU...APO GEYSH DEN SOU LEO TIPOTA...ALLO PRAGMA...MONO POU MOU KOLLHSE STHN FORMA....EPREPE NA THN LADOSO ??
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012
Δεν μπορώ να καταλάβω EFFIE, γιατί σου κόλλησε στην φόρμα όπως λες..δεν μου έχει συμβεί ποτέ.Η φόρμα δεν λαδώνεται, γιατί ο χαλβάς έχει λάδι.Μήπως φταίει η φόρμα σου;
Μεταφορά στην κορυφή