Τυροπιτάκια Κουρού
- 1κιλο αλεύρι
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 250γρ γάλα χλιαρό
- 2 πακ. Μαγια ξερη
- 100 γρ ηλιέλαιο
- 4 αυγά
- Τρίβουμε το αλεύρι με τα κομμάτια της μαργαρίνης, να γίνει σαν ψίχουλα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
- Ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε στρογγυλά σχήματα με ένα ποτήρι και βάζουμε γέμιση, εγώ έβαλα τυρί +αυγό.
- Από πάνω κρόκο αυγού και ψήνουμε 180-200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.