Τυρόπιτα Σουφλέ

Μια διαφορετική λαχταριστή τυρόπιτα που θα λατρέψετε και μπορείτε να τη σερβίρετε ζεστή ή κρύα
- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
- 300 γραμμάρια τριμμένο regato
- 300 γραμμάρια τριμμένο gouda
- 300 γραμμάρια τριμμένη φέτα με το χέρι
- 15 φέτες ψιλοκομμένο ζαμπόν
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ.
- Βάζουμε δύο φύλλα διπλωμένα στη μέση σαν βάση, το ένα πάνω από το άλλο, τα οποία έχουμε βουτυρώσει.
- Πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά και ζαμπόν και προσθέτουμε ακόμα ένα φύλλο διπλωμένο στη μέση.
- Το βουτυρώνουμε ελαφρά και επαναλαμβάνουμε ακόμα μία στρώση τυριών και ζαμπόν.
- Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Στο τέλος βάζουμε πάλι δύο φύλλα διπλωμένα στη μέση, όπως κάναμε στη βάση.
- Χαράζουμε την τυρόπιτά μας και την περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
- Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα
Καλή Επιτυχία !!



