Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τurtle burgers

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Πολύ εύκολο, νόστιμο και όμορφο μπέργκερ σε σχήμα χελώνας για μπουφέ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
4 burgers

•500 γρ. κιμά,

•αλατοπίπερο,

•ρίγανη,

•2 μέτριες ντομάτες στον τρίφτη ή στο moulti,

•1 αυγό,

•1/2 φλ. φρυγανιά τριμμένη,

•μοσχοκάρυδο, πάπρικα,

•12 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα στην μέση,

•24 φέτες μπέικον,

•4 φέτες τυρί για τόστ,

•οδοντογλυφίδες,

•μουστάρδα ή κέτσαπ.

Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τον κιμά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε 30' έως 1 ώρα στο ψυγείο. Κόβουμε στην μέση τα λουκάνικα που θα γίνουν τα πόδια, το κεφάλι και η ουρά της χελώνας.
  2. Ανοίγουμε στον πάγκο μας το μπέικον, από 6 φέτες για κάθε χελώνα.
  3. Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας, τοποθετούμε πάνω στις φέτες του μπέικον από ένα, κάνουμε "τρύπες" με το δάχτυλό μας στα μπιφτέκια και στερεώνουμε τα πόδια, ουρά και κεφάλι. Βάζουμε πάνω στα μπιφτέκια από 1 φέτα τυρί. Με μαχαιράκι χαράζουμε τα ποδαράκια τους τρεις φορές και κόβουμε την άκρη της ουράς να γίνει λίγο μυτερή.
  4. Πιάνουμε τις λωρίδες του μπέικον και καλύπτουμε όλο το μπιφτέκι. Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες πόδια, ουρά, κεφάλι, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας μας 40-45 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο να ροδίσουν. Διακοσμούμε με μουστάρδα ή κέτσαπ και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.
  5. Στα πιτσιρίκια μπορούμε να τα σερβίρουμε με ψωμάκια για χάμπουργκερ.

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή