Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τούρτα Μάλακοβ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 20 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Συστατικά
  • 400 γρ σαβαγιάρ
  • 4 κ.σ σιρόπι από κεράσι ή άλλο σιροπιαστό γλυκό
  • 3 κ , σ κονιάκ
  • 4 κ.σ. λικέρ σέρι ή κρασί μαρσάλα
  • 200 γρ μαρμελάδα βατόμουρο
  • 200 γρ αμύγδαλα φιλέ , καβουρδισμένα
  • 16 κερασάκια για γαρνίρισμα

Κρέμα

  • Κάνουμε μια κρέμα πατισερί ή 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ( του Γιώτη )
Οδηγίες
  1. Κάνουμε την κρέμα όπως μας γράφει στις οδηγίες στο φακελάκι.
  2. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα:  λικέρ, κονιάκ και σιρόπι.
  3. Ζεσταίνουμε λίγο τη μαρμελάδα
  4. Βάζουμε τα αμύγδαλα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα.
  5. Σε μια Φόρμα με στεφάνι βάζουμε στον πάτο μπισκότα σαβαγιαρ
  6. Τα βρέχουμε με το μείγμα του λικέρ.
  7. Ρίχνουμε στο κάθε μπισκοτάκι με ένα κουτάλι την μαρμελάδα,
  8. Βάζουμε κρέμα ρίχνουμε από τα τηγανιτά αμύγδαλα.
  9. Ξανά πάλι το ίδιο, μπισκοτα, λικέρ, μαρμελάδα, κρέμα ,αμύγδαλα.
  10. Τελειώνουμε με κρέμα και πασπαλίζουμε με αμύγδαλα.
  11. Γαρνίρουμε με τα κερασάκια.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 20 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακή η τούρτα - κάστρο , Μπιάνκα!!!!!και πανεύκολη μαζί!!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Στολίδι η τούρτα σου Βianka!!
Μεταφορά στην κορυφή