Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρκικο Ρύζι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο και μυρωδάτο ρύζι πιλάφι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 ποτηράκι μανέστρα - κριθαράκι
  • 2 ποτηράκια ρυζι Καρολίνα
  • 4 κ σ λαδι
  • 1 κ σ βουτυρο
  • 1 ζελέ της κνορ μοσχαρι η κότα ( ζωμός σε κύβους)
  • Νερο όσο πάρει να σκεπάζει το ρυζι
  • Αλατι πιπερι
Οδηγίες
  1. Βάζεις 2 ποτηράκια ρύζι Καρολίνα με 2 κ σ αλάτι σε λεκάνη ρίχνεις καυτό νερό ανακατεύεις το αφήνεις 5 λεπτα, μετά το στραγγίζεις ( αυτο το κόλπο κανει το ρυζι να ειναι μετα σπυρωτό και οχι λαπά ) και το πλένεις μέχρι να βγαίνει το νερό καθαρό.
  2. Βάζεις το λάδι στο τηγάνι η κατσαρόλα. Ρίχνεις τη μανέστρα και την καβουρντιζεις να ξανθύνει, μετά ρίχνεις 1 κ σ βούτυρο και το ρύζι, ανακατεύουμε λιγο να σωταριστουν ολα μαζι.
  3. Αλάτι, πιπέρι και νερό καυτό μέχρι να σκεπαστει καλα, ρίχνεις και το ζελεδακι και βράζεις για 20 λεπτα, κοιτάς και απο λιγο αν χρειαστεί λιγο νερό ακόμη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή