Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τουλούμπες

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό γλυκό, αγαπημένο πολλών.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φλ.τσ.αλευρι,
  • 70 γρ.βουτυρο φρεσκο,
  • 2 1/3 φλ.τσ. νερο,
  • 2 κουτ.γλ.ζαχαρη,
  • 4 αυγα,
  • 1 κουτ.σουπας σιμιγδαλι ψιλο,
  • 1 κουτ.σουπ.κορν φλαουρ,
  • μπολικο λαδι για το τηγανισμα.
  • Σιρόπι
  • 4 1/2 φλ.τσ.ζαχαρη,
  • 4 1/2 φλ.τσ.νερο,
  • 1 φλ.τσ.μελι,
  • 1 βανιλια,
  • λιγο λεμονι,
  • 2 σταγονες ηλιελαιο (δεν αφηνει τα σιροπιαστα να ζαχαρωνουν)
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρολα βραζουμε το νερο με το βουτυρο και την ζαχαρη,μολις παρει βρασμο ριχνουμε με την μια το αλευρι με το σιμιγδαλι και το κορν φλαουρ και χαμηλωνουμε την φωτια μας. Ανακατευουμε πολυ γρηγορα για να μη σβολιασει το μιγμα μας και ριχνουμε ενα ενα τ αυγα μας, βραζουμε σε χαμηλη φωτια πια μεχρι να ξεκολαει απ τα τοιχωματα της κατσαρολας και να γυαλισει.
  2. Βαζουμε το λαδι μας να καψει και χαμηλωνουμε την θερμοκρασια,αρχιζουμε με το κορνε μας να βγαζουμε τις τουλουμπες μας και κοβουμε με βρεγμενο μαχαιρι τα κομματια που πεφτουν στο λαδι.
  3. Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.
  4. Όπως ειναι ζεστες τις ριχνουμε στο κρυο σιροπι το οποιο εχουμε βρασει 3-4 λεπτα και εχουμε αφησει να κρυωσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή