Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τιραμισού σοκολάτας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νοστιμότατο τιραμισου με πολύ ωραία υλικά και λάιτ.  Δεν ξεχωρίζει καθόλου από το αυθεντικό.

Συστατικά
  • 200 γρ. σαβαγιαρ
  • 300 ml καυτο νερο
  • 8 κουταλάκι του καφέ (καπουτσίνο) στιγμιαίο,
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ρούμι (η αμαρετο)
  • 1 φακελακι κρεμα ζαχαροπλαστικης με γευση σοκολατα
  • 300 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά (0,3% λιπαρά η με 1,5%)
  • 100 ml κρέμα γάλακτος  ή  1 φακελακι γκαρνι με γευση βανιλια,  αν βαλουμε το γκαρνι θα το χτυπησουμε οπως λεει το κουτι συσκευασιας
  • Κακάο σκόνη
Οδηγίες
  1. Με το καυτο νερό καντε τον καπουτσίνο και αφήστε το να κρυώσει και λίγο. Προσθέστε το ρούμι.
  2.  Χτυπαμε τη σαντιγί  ή το γκαρνι μεχρι να αφρατεψει καλα
  3. Την κρέμα σοκολάτας την χτυπαμε με το γαλα.
  4. Βουταμε ενα ενα τα σαβαγιαρ στον καφε  και στρωνουμε τον πατο απο μια φορμα η ενα πυρεξ 28 x 18 cm x 6
  5.  Στρωνουμε επανω στα σαβαγιαρ την μιση κρεμα σοκολατας και τη μισή κρέμα σαντιγί. Ξανα μια στρωση σαβαγιαρ και την υπολυπη κρεμα σοκολατας, τελειωνουμε με τη σαντιγί.
  6.  Βαζουμε το πυρεξ για λίγες ώρες στο ψυγείο.    Όταν σερβιρουμε, το πασπαλιζουμε με κακαο.

Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012
κοριτσια συγνωμη εκανα ενα λαθος στην γεμηση
λοιπον
επανω στα σαβαγιαρ βαζουμε την μιση δοση κρεμα σοκολατα και τηνν μιση δοση απο την σαντιγη η το γκαρνι
μετα σαβαγιαρ και ξανα τις κρεμες.....
Σχόλιο από efi , Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το έκανα εχθές και χρησιμοποίησα garni κι έγινε πολυ ωραίο αλλά μου φάνηκε λίγη η σαντιγή για 2 στρώσεις ....τα 100 ml κρέμας γάλακτος θα φτάσουν;;;;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012
Efi μου βάλε 250'γρ κρέμα γάλακτος
Παλι καλο θα σου γεινη
Αλλα εμένα μου αρέσει με το γκαρνι πιο,πολυ δεν ειναι τοσο παχύ στις θερμίδες
Ειναι πιο ελαφρύ !!
Μεταφορά στην κορυφή