Τάρτα με κρέμα μπανάνας

Μια δροσερή και ελαφριά κρέμα μπανάνας! Γίνεται και με όποιο άλλο φρούτο μας αρέσει!!
Για τη βάση:
- 2 πακέτα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου,
- 1 βιτάμ (250 γρ. ) λιωμένο,
- 5 κ.σ. κονιάκ ή λικέρ.
Για την κρέμα:
- 1/2 κ. μπανάνες,
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4%
- 2 κ.σ. μέλι,
- 1/2 φλ. ζάχαρη καστανή,
- 1/2 φακελάκι ζελέ μπανάνα,
- 1/2 φακελάκι αμύγδαλο φιλέ ή τρούφα.
1.Ρίχνουμε το ζελέ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό να διαλυθεί,το αφήνουμε να κρυώσει.
2.Πολτοποιούμε τις μπανάνες μαζί με τη ζάχαρη και το μέλι στο μπλέντερ.
3.Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά!
4.Ρίχνουμε τέλος το ζελέ στο μείγμα ανακατεύοντας καλά.
5.Λιώνουμε το βιτάμ ,ρίχνουμε το κονιάκ ή το λικέρ και τα μπισκότα τριμμένα.
6.Στρώνουμε τη βάση μπισκότου σε ταρτιέρα καλά.Απάνω ρίχνουμε την κρέμα που έχει πήξει λίγο,βάζουμε στο ψυγείο 3 ώρες να παγώσει και σερβίρουμε με τρούφα -αμύγδαλο ή ό,τι άλλο μας αρέσει!!
Η κρέμα είναι πολύ γευστική και μπορούμε να τη φτιάξουμε ΚΑΙ με άλλα φρούτα με τον αντίστοιχο ζελέ!!!