Στικς κολοκυθιών τραγανά

Τέλειο συνοδευτικό , τα είχαμε φάει σε ταβέρνα στη Ν.Μάκρη και μας άρεσαν πολύ έγινε το αγαπημένο μας!
- κολοκυθάκια όχι πολύ μεγάλα,μέτρια
- αλατοπίπερο
- ρίγανη
- σιμιγδάλι ή αλεύρι {έβαλα σιμιγδάλι}
- λάδι για το τηγάνι.
- Πλένουμε,σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια ,λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.
- Τα αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι Ή το αλεύρι ,προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.
- Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ - μπαστουνάκια μας ,τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν! γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.
Σιμιγδάλι έβαλα για να μην μαυρίσει το λάδι όπως γίνεται με το αλεύρι ,επίσης γιατί γίνονται πολύ τραγανά.
Εφτιαξα και λίγα στικς μελιτζάνας που έγιναν και αυτά τέλεια!