Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Spaetzle ή Νούγιες

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα ιδιαίτερο σπιτικό ζυμαρικό !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
10 μερίδες
  • 500 γρ. αλεύρι
  • 20 γρ. αλάτι
  • 8  αυγά
  • 100 ml γάλα ή νερό
Οδηγίες

  1. Χτυπάμε  όλα τα υλικά μαζί
  2. Τα ανακατεύουμε καλά με το μίξερ σε ένα χυλό
  3. Αφήνουμε να ησυχάσει για 10 λεπτά
  4. Βάζουμε  σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο λαδάκι και αλάτι να βράσει
  5. Βάζουμε λίγο από το μίγμα μέσα  σε ένα εργαλείο ειδικό για νούγιες ή επάνω σε ένα ξύλινο πιάτο και με ένα μαχαίρι  ξύνουμε λίγο από το μίγμα και αφήνουμε να πέφτει μέσα στο νερό που βράζει
  6. Όταν ανέβουν στην επιφάνια είναι έτοιμες
  7. Τα βγάζουμε με μια κουτάλα τρυπητή και τα βάζουμε σε τρυπητό
  8. Τα κρατάμε ζεστά μέχρι να τα σερβίρουμε
  9. Μπορούμε μετά να τα σερβίρουμε με όλα τα κοκκινιστά  κρέατα
  10. Και τηγανιτά σε λίγο βούτυρο και με λίγο μοσχοκάρυδο και κρεμμύδι  κομμένο σε κύβους  γίνονται πολύ νόστιμα
  11. Μπορούμε άνετα και να τα βάλουμε στην κατάψυξη
Λίγα μυστικά ακόμα

Tις οδηγίες παρασκευής θα μας τις δείξει καλύτερα ένα βίντεο παρμένο από το ίντερνετ.

Μπορούμε να τα κάνουμε και ένα σουφλέ  με διάφορα τυριά μέσα, όπως δηλαδή τα μακαρόνια

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ένας διαφορετικός τρόπος να φτιάχνουμε ζυμαρικά! Ευχαριστούμε, Βιάνκα!!!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πρωτότυπος, ξεχωριστός τρόπος παρασκευής ζυμαρικών!! Ωραιότατες οι Νούγιες!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2010
Στην συνταγή λές για 8 αυγά,στο βίντεο μπήκαν 2 .Ποιό είναι το σωστό;
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2010
Ειρήνη, από ότι θα είδες το βίντεο δεν είναι της Βιανκα, αλλά μας το έβαλε για να μας δείξει καλύτερα τη διαδικασία της παρασκευής της συνταγής, με σκοπό να την κατανοήσουμε καλύτερα. Ο μάγειρας μπορεί να χρησιμοποιήσε όσα αυγά αυτός νόμιζε για την ποσότητα που αυτός ήθελε. Εμείς θα μείνουμε στις οδηγίες που μας προτείνει η Βιανκα.
Μεταφορά στην κορυφή