Σουπιές φρικασέ
- 2 μέτριες σουπιές, καθαρισμένες πλυμένες και κομμένες σε κομμάτια.
- 1 κούπα λάδι.
- 3 μαρούλια τρυφερά πλυμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια. (Αφαιρούμε τα εξωτερικά φύλλα)
- Μισό ματσάκι άνηθο.
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλομμένο.
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα σε κομματάκια.
- Αλάτι,Πιπέρι.
- Λεμόνι.
- 1 κουταλιά σούπας κοφτή κορν φλάουρ.
- Βάζουμε τις σουπιές στην κατσαρόλα, και τις γυρίζουμε για λίγο σε σιγανή φωτιά να πιούν το νερό τους.
- Ρίχνουμε το λάδι, και τις σοτάρουμε . Προσθέτουμε τα κρεμμύδια αλάτι,και πιπέρι.Εξακολουθούμε να σοτάρουμε πάντα σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε λίγο καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε τα μαρούλια και τον άνηθο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να βράσει το φαγητό και να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.
- Διαλύουμε το κορν φλαουρ στο χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στο φαγητό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και το αποσύρουμε από την φωτιά.
- Μπορούμε αν θέλουμε να ρίξουμε το λεμόνι χωρίς το κορν φλαουρ.
![vote image](https://mail.mageirikesdiadromes.gr/images/stories/rapidrecipe/1point.gif)
![vote image](https://mail.mageirikesdiadromes.gr/images/stories/rapidrecipe/1point.gif)
![vote image](https://mail.mageirikesdiadromes.gr/images/stories/rapidrecipe/1point.gif)
![vote image](https://mail.mageirikesdiadromes.gr/images/stories/rapidrecipe/1point.gif)
![vote image](https://mail.mageirikesdiadromes.gr/images/stories/rapidrecipe/1point.gif)