Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Σουφλέ με φρούτα Φραγκοστάφυλα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Ένα γρήγορο γλυκό σουφλεδάκι που ετοιμάζεται σε 15 λεπτά και μπορούμε να το σερβίρουμε και με παγωτό

Συστατικά

4 αυγά
6 κ.σ. ζάχαρη
1 κυπελάκι ξινή κρέμα
2 κ . σ . αλεύρι
150-200 γρ φρούτα του δάσους φραγκοστάφυλα ή κονσέρβα καλά στραγγισμένα
άχνη για πασπάλισμα

Οδηγίες




Ανάβουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ .

Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη καλά σε σφιχτή μαρέγκα .
Ρίχνουμε και τους κρόκους έναν έναν , ανακατεύουμε ελαφρά και ρίχνουμε και την ξινή κρέμα .
Προσθέτουμε και το αλεύρι κοσκινίζοντας με ένα μικρό τρυπητό .

Βάζουμε το μείγμα στο πυρέξ και τα φρούτα από πάνω .
Ψήνουμε αμέσως για 25-30 λεπτά .

Πασπαλίζουμε με την άχνη και σερβίρουμε αμέσως .




Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Σάββατο, 26 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατη συνταγή, αλλά έχω μια απορία Μπιάνκα μου. τι είναι η ξινή κρέμα;
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 26 Ιούνιος 2010
Μαριαντα μου η ξινη κρεμα ειναι και η Crème fraîche το γιαουρτι,η η μυζιθρα αν δεν κανω λαθος
Μαριλενα μου σωστο ειναι αυτο που λες να τα δωκιμαζουμε πρωτα και μετα να βαζουμε βαθμο αλλα για πιο κεικ με κερασια λες;μπορεις να μου το δειξης;
Σχόλιο από marilena , Σάββατο, 26 Ιούνιος 2010
OK..xilia sygnvmh!!! ..ta sxolia sto forum...
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 26 Ιούνιος 2010
Τα σχόλια που δεν αφορούν τη συνταγή θα διαγραφούν και θα μεταφερθούν για σχολιασμό στο φόρου.
http://www.mageirikesdiadromes.gr/component/kunena/?func=view&catid=12&id=1171&limit=6&start=318#38485
Σχόλιο από Πολυάνθη , Κυριακή, 27 Ιούνιος 2010
Μπιάνκα...πάλι μας κατέπληξες μ'αυτό το θαυμάσιο και εύκολο γλυκό. Θέλω να ρωτήσω.....μπορώ να βάλω βύσσινο γλυκό???Εχω μπόλικο!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 27 Ιούνιος 2010
Πολλυ μου τα φρουτα ειναι φρεσκα αυτα που εχω εγω βαλη αλλα ανθελεις να το βαλης το βυσσινο αλλα να τα στραγγισης παρα πολυ καλλα τα βυσσινα
Μεταφορά στην κορυφή