Σνίτσελ μοσχαρίσια πικάντικα ρολάκια
- 4 σνίτσελ μοσχαρίσια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- χυμός Ι λεμονιού
- ρίγανη
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι - πιπέρι πάπρικα.
- Αλατοπιπερώνουμε,πασπαλίζουμε με ρίγανη και πάπρικα τα σνίτσελ μας.
- Κόβουμε το τυρί και το σκόρδο σε μπαστουνάκια τοποθετούμε από ένα κομματάκι τυρί και σκόρδο στην άκρη του κάθε σνίτσελ. Τυλίγουμεε τα σνίτσελ σε ρολάκια και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε τα ρολάκια να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε λίγες χοντρές φέτες σκόρδου στο τηγάνι(προαιρετικά κι αν σας αρέσει),σκεπάζουμε το τηγάνι μας και υα σιγοψήνουμε.
- Όταν απορροφηθούν όλα τα υγρά τους τότε ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρονται ζεστά με το ζουμάκι τους και το τυρί που έχει ξεχειλίσει από τα ρολάκια.
πηγή που εγώ έκανα μερικές αλλαγές,έβαλα κασέρι,πρόσθεσα ρίγανη και πάπρικα συν σκόρδο στο τηγάνι . Εγιναν πολύ νόστιμα