Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παστέλι γρήγορο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμο, εύκολο και υγειινό σνακ!

Συστατικά
  • 4 κουταλιές σούπας μέλι,
  • 4-5 κ. σ. σουσάμι όσο πιο πολυ σουσάμι εχει, τοσο πιο κριτσανιστο γινεται
  • 4 κ. σ. αμυγδαλα φιλέ
  • 100 γρ. αμυγδαλα με την φλουδα τους κομμενα με το μαχαίρι
  • 3 κ. σ. ηλιόσπορο η φυστίκι
Οδηγίες
  1.  Καβουρντίζουμε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγανι, Τους βαζουμε σε πιατο.
  2. Στο ίδιο τηγανι βάζουμε το μέλι και το λιώνουμε μέχρι να παρει μια βράση και να κάνει φουσκάλες. Ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά, πρέπει οι ξηροί καρποί να είναι παντού και να καλύπτουν πλήρως το μέλι ετσι θα γίνει κριτσανιστό.
  3. Αδειάζετε το μΕιγμα στο κέντρο μίας λαδόκολλας και το καλύπτετε με άλλη μία λαδόκολλα. Με τον πλάστη πατάμε το παστέλι και το κανουμε όσο λεπτό θέλουμε και το χαράζουμε τετράγωνα η σε μπακλαβοτα σχέδια, γιατι αργότερα όταν πήξει θα μπορέσουμε να το κόψουμε εύκολα.
  4. Το αφήνετε να κρυωσει σε θερμοκραςια δωματίου, κρυωνει γρήγορα.
  5. Το κόβετε και το τυλίγεται σε σελοφάν ή σε διαφανές χαρτί τυλίγματος γλυκών!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο το μπλοκ Οι καλύτερες Συνταγές μου, εγω έβαλα μερικά αλλα υλικα της αρεσκείας μου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή