Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3624-giouzlemedes.jpg
Γκιουζλεμέδες



Σαρλότ φράουλας με ανθότυρο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 17 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ωραίο επιδόρπιο με ασυνήθιστη γεύση!

Συστατικά
  • 2 πακέτα σαβαγιάρ,
  • γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα.
  • 300 γραμμάρια ανθότυρο.
  • 10 γραμμάρια φύλλα ζελατίνας.
  • 300 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι.
  • 160 γραμμάρια ζάχαρη άχνη.
  • 500 γραμμάρια φράουλες.
  • Μικρό κομμάτι λαδόκολας.
  • Ζάχαρη απλή λίγη.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε την άχνη με το μισό ανθότυρο με κουτάλι.
  2.  Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μουσκέψουν σε λίγο κρύο νερό για 2-3 λεπτά.Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα φλιτζανάκι ζεστό νερό και τα ανακατεύουμε να διαλυθούν.
  3. Ενσωματώνουμε τις ζελατίνες στο μείγμα τυριού -ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά με κουτάλι. Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
  4. Στρώνουμε τον πάτο της φόρμας με ένα κομμάτι λαδόκολας ακριβώς στο μέγεθος του πάτου. Βάζουμε το 1/3 της κρέμας ,ψιλοκόβουμε 100γραμμάρια φράουλες και τις βάζουμε από πάνω, και καλύπτουμε με μπισκότα που βουτάμε σε γάλα για πολύ λίγο.
  5. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο άλλες δύο φορές, τελειώνουμε με μπισκότα. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο το λιγότερο 4 ώρες. Για να το ξεφορμάρουμε βουτάμε σε καυτό νερό την φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα. Το φέρνουμε τούμπα σε πιατέλα.
  6. Βρέχουμε για λίγο τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα κολλάμε στο γλυκό. Γαρνίρουμε από πάνω και γύρω-γύρω με φράουλες κομμένες .Ρίχνουμε επάνω τους λίγη ζάχαρη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 19 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ονειρο είναι η Σαρλότ Ειρήνη!!
Τέλεια,μπράβο!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 19 Ιούνιος 2012
Παρέλειψα να πώ ότι η συνταγή είναι του Παρλιάρου!
Μεταφορά στην κορυφή