Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαρδέλες παστές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά έχουμε τις δικές μας, σπιτικές παστές σαρδέλες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  •    1 κ. μέτριες σαρδέλες,
  •    αλάτι,
  •    λάδι και ξύδι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι.   Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε.
  2. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες,   ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι.
  3. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε τα υγρά που θα βγάζουν.
  4. Όταν είναι έτοιμες, (δοκιμάζουμε μια ακρούλα να είμαστε σίγουρες) τις ξεπλένουμε από το αλάτι, βγάζουμε το κεντρικό κόκκαλο, βγαίνει πολύ εύκολα τώρα, τις τοποθετούμε σε καθαρό μπολ και τις καλύπτουμε με λάδι και ξύδι.
  5. Τις διατηρούμε στο ψυγείο.
Σχόλια
Σχόλιο από blue21aquarious , Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω για να συντηρηθουν χρειαζεται το λαδι ή το νερο και ξυδι ειναι αρκετο?
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 27 Ιούλιος 2013
Το λάδι είναι απαραίτητο!
Μεταφορά στην κορυφή