Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

348-granitafraoyla1.jpg
Γρανίτα φράουλα



Σάλτσα πάπρικας

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 22 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Συνοδεύει ψητά κρέατα, αλλά είναι και ένα καταπληκτικό ντιπ.

Συστατικά

  • 4 πιπεριές Φλωρίνης μέτριες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
  • Λίγο λάδι
  • 100 γρ φέτα πικάντικη ή όσο 3 σπιρτόκουτα
  • 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
  • 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • ½ κ.γλ. θυμάρι
  • 1 κ.γλ. λεμόνι
  • 1 κ. Γλ. Ξύδι
  • Αλάτι ( με προσοχή) , πιπέρι
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
Οδηγίες
  1. Σοτάρω στο λάδι για λίγο τις πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Σκεπάζω για λίγο το τηγάνι με το καπάκι για να μαλακώσουν χωρίς να καούν.
  3. Στο μπλέντερ βάζω: πιπεριές, μουστάρδα, πάπρικα, θυμάρι, λεμόνι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και χτυπώ πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα το υλικό.
  4. Προσθέτω τη φέτα και συνεχίζω το κτύπημα.
  5. Στο τέλος βάζω τον ψιλοκομμένο μαϊντανό τον κτυπώ κι αυτόν για λίγο και βάζω στο ψυγείο περίπου 1 ώρα, για να δέσουν οι γεύσεις.
  6. Συνοδεύει όλα τα κρέατα διαίτης και μη , και έτσι τους δίνει γεύση!
Λίγα μυστικά ακόμα

Για ντιπ θα συνοδεύσει το κριτσίνια, τα μέλμπα τοστ (μικρές φρυγανίτσες), λαχανικά (καρότα, αγγούρι, σέλερυ καθαρισμένο από τις ίνες….κ.ά.) σε μπαστουνάκια.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά νόστιμη!
Μεταφορά στην κορυφή