Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Μια πολύ νόστιμη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.

Συστατικά
  •     4 ντομάτες μέτριες ώριμες ψιλοκομμένες.
  •     2 πιπεριές Φλωρίνης.
  •     1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας.
  •     1/2 κούπα λάδι.
  •     Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  •     1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο.
  •     2 σκελίδες σκόρδο.
  •     Λίγους κόκκους πιπέρι.
  •     Πιπέρι φρεσκοκομμένο.
  •     Αλάτι.
Οδηγίες
  1.     Πλένουμε και ψήνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης στο γκριλ.
  2.     Αφαιρούμε την φλούδα και τα σπόρια και τις περνάμε από το μπλέντερ.
  3.     Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι με το λάδι.
  4.     Προσθέτουμε το σκόρδο τις ντομάτες, τον πολτό πιπεριάς και εξακολουθούμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι, και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει και να μελώσει.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή