Σάλτσα με πιπεριές και μανιτάρια
- Λίγο λάδι ή βούτυρο
- ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια ή κονσέρβα
- 1 κρεμμύδι σε φέτες ψιλες
- 2 πιπεριές, 1 πράσινη και 1 κόκκινη ψιλ/νες σε λεπτές λωρίδες
- 1 κ.σ. αλεύρι ή κορν φλάου (προαιρετικά)
- 2 κ. γλ. ή και παραπάνω μουστάρδα
- 1 κύβο ζωμό σε μισό ποτήρι νερό
- 1- 1,5 κρέμα γάλακτος
- Αλάτι (με προσοχή), πιπέρι
- Στο τηγάνι με το λάδι σοτάρω το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια
- Ρίχνω το ζωμό, τη μουστάρδα και αφήνω τα ψηθούν για λίγο.
- Προς το τέλος ρίχνω την κρέμα γάλακτος και το αφήνω να δέσει.
- Ελέγχω το αλάτι και διορθώνω. Αν είναι αραιή δένω τη σάλτσα με λίγο κορν φλάου.