Σάλτσα με εστραγκόν για ψάρι
- 1 κούπα λάδι
- 1/3 κούπας χυμό λεμονιού (ανάλογα τα γούστα αρχίστε από μικρότερη ποσότητστα και μετά προσθέτετε)
- 2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γλ. γεμάτο εστραγκόν
- Λίγο καυτερό πιπέρι
- Αλάτι
- Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας στο μούλτι και τα χτυπάμε για λίγη ώρα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Τοποθετούμε σε σαλτσιέρα και σερβίρουμε δίπλα στο ψάρι το ψητό.
Υπάρχει συνταγή ψάρι στη λαδόκολλα