Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

l伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126杜克大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:36
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126佩斯大学毕业证@国外文凭材料制作@一手...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:34
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126普渡大学毕业证@国外文凭材料制作@一手...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:33
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126哥伦比亚大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:32
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126俄亥俄州立大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:30
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126宾夕法尼亚大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:26
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126西北大学毕业证@国外文凭材料制作@一手...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:25
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126加利福尼亚理工学院办毕业证@国外文凭材...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:25
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126匹兹堡大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:24
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126佛罗里达大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:23
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126达拉斯德州大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:20
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126南卡罗来纳州立大学毕业证@国外文凭材料...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:19
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126阿什兰大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:18
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126休斯顿大学毕业证@国外文凭材料制作@一...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:16
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126北达科他大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:13
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126路易斯维尔大学毕业证@国外文凭材料制作...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:11
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126德州理工大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:10
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126博尔州立大学毕业证@国外文凭材料制作@...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:10
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126博林格林州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:08
伪造国外学历||推荐文凭制作Q/微信744043126新墨西哥州立大学毕业证@国外文凭材料制...
dfdsfsdg02 23.9.2023 14:07
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαλιγκάρια κοκκινιστά με ρύζι

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Ένα φαγητό εξαιρετικό που έχει όμως φανατικούς εχθρούς αλλά και φίλους. Είναι νηστίσιμο και φαγητό της παρέας, γιατί ως συνήθως σε μια παρέα ένας ξέρει να τα μαζεύει και να τα μαγειρεύει.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • σαλιγκαρια
  • ελαιολαδο
  • πελτε ντοματας ή φρεσκια ντοματα
  • δυοσμο
  • κρεμμυδι ξερο και φρεσκο
  • ενα κρασοποτηρο κοκκινο γλυκο κρασακι
  • αλατι, μαυρο πιπερι
  • λιγο κοκκινο καυτερο πιπερι
  • νερακι μπολικο για να βρασει μετα το ρυζι μας
Οδηγίες
  1. Αφου μαζεψουμε τα σαλιγκαρια μας (μετα απο μια βροχερη νυχτα και μακρια απο τις ακρες του δρομου απ οπου περνουν αυτοκινητα), τα βαζουμε μεσα σ ενα σακκουλι διχτυωτο (για να αναπνεουν)και τ ανακατευουμε με αλευρι. Τ αφηνουμε ετσι για 10 μερες ωστε να καθαρισουν. Τα πλενουμε και τα βουρτσιζουμε πολυ καλα για να καθαρισουν και να φυγει και το αλευρι. Όσα, την ωρα που τα πλενουμε, βγουν απ το καβουκι τους τα κραταμε, οσα δεν βγουν τα πεταμε.
  2. Γεμιζουμε μια μεγαλη κατσαρολα με νερο και τα ριχνουμε μεσα, μολις αρχιζει το νερο να καιει κι αυτα ειναι ολοκληρα εξω απο το καβουκι τους ριχνουμε μια χουφτα αλατι, ετσι μ αυτο τον τροπο μενουν ολα εξω απο το καβουκι τους και δεν χρειαζεται να σπαζουμε μετα την ακρη τους και βγαινουν ευκολα μολις τα τραβαμε με το ειδικο πηρουνακι. Τ αφηνουμε να βρασουν για λιγο με το αλατι, αλλα προσοχη γιατι αφριζουν.
  3. Τα ριχνουμε σε μια λεκανη με καθαρο νερο και τα πλενουμε πολυ καλα για να καθαρισουν, τα βαζουμε σε σουρωτηρι να στραγγισουν καλα. Σ αυτην την κατασταση μπορουμε να τα μαγειρεψουμε ή να τα καταψυξουμε.
  4. Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδακια μας και ριχνουμε και τα σαλιγγαρια μας να τσιγαριστουν κι αυτά, σβηνουμε με το κρασακι αφήνουμε 1-2 λεπτά, ριχνουμε τον ντοματοπελτε ,το αλατοπιπερο ,το κοκκινο πιπερι ,τον δυοσμο, το νερακι και ανακατευουμε. Βραζουμε στην χυτρα για 60 λεπτα
  5. Ανοιγουμε την χυτρα και ριχνουμε το ρυζακι της αρεσκειας μας (εγω εβαλα καρολινα), μολις παρει μια βραση σβηνουμε την φωτια κι αφηνουμε το ρυζι να φουσκωσει, εαν το θελετε πιο βρασμενο αφηνεται να βρασει για 10 λεπτα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή