Σαλέπι
- 1 ξυλάκι κανέλας.
- 5-6 καρφάκια γαρύφαλλο.
- 2 κουταλάκια σαλέπι με ζάχαρη βιολογικό,
- 1/2 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη.
- 2-3 κουταλάκια καστανή ζάχαρη.
- 1 κουταλιά μέλι.
- Βάζουμε να βράσει ένα μεγάλο ποτήρι νερό με την κανέλα και τα γαρύφαλλα για αρκετά λεπτά.
- Αφαιρούμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε το σαλέπι, το τζίντζερ και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε μια κουταλιά μέλι ,ανακατεύουμε καλά και το σερβίρουμε καυτό!