Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3986-mpriosmaskarponeken.jpg
Brioche με Μασκαρπόνε



Ρυζοσαλάτα με λίγες θερμίδες

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τρίτη, 31 Ιούλιος 2012
none
Περιγραφή

Νόστιμη και εμφανίσιμη σαλάτα και γεύμα παράλληλα, αν θέλουμε!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γρ ρύζι
  • 1 κονσερβα καλαμποκι (270 γρ)
  • 3 πιπεριες (κόκκινη,  κίτρινη,  πράσινη) ψιλοκομμένα
  • 1 Κονσερβα αρακα καροτο (300 γρ)
  •  ενα πρασο ψιλοκομμένο

  Για την σαλτσα

  •     1 κουτάλι ζαχαρη
  •     6 κουταλια λαδι
  •     3 κουταλιες ξύδι
  •     2 κουταλιες νερο
  •     1 κουταλι Sambal Oelek
  •     αλατι, πιπερι
  •     Καρυ  και κινεζικο Μπαχαρικο
Οδηγίες
  1. Βραστε το ρυζι,(εγω το εκανα στον ατμομαγειρα) να ειναι αλντεντε. Για τη σος ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.
  2. Βαζετε ολα τα κομμενα λαχανικα μεσα στο ρυζι και την σος και τα ανακατευετε καλα και τα αφηνετε για 2 ωρες να τραβήξουν..
  3. Τη σος να την φτιάχνετε  χώρια και μετα το ριχνετε μεσα και ανακατευετε
  4. Αν κανετε την σαλατα μια μερα πριν μην βαλετε την σος μεσα, καλυτερα 2 ωρες πριν την σερβιρετε!Ετσι δεν θα βγαλει  πολλα υγρα η σαλατα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή