Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ρεβανί με αμύγδαλα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Με αμύγδαλα και ινδοκάρυδο γίνεται αυτό το νόστιμο ρεβανί.

Συστατικά
  • 4 αυγά.
  • 1 μεγάλο ποτήρι του νερού ζάχαρη.
  • 4/5 του ποτηριού αλεύρι.
  • 2 ποτήρια νερού ινδοκάρυδο.
  • 1 μπαίκιν.
  • 150 γραμμάρια κοπανισμένα αμύγδαλα με το φλούδι τους.
  • 1 ποτήρι κρασιού λιωμένο βούτυρο φρέσκο.
  • 1 ποτήρι του κρασιού γάλα.
  • Μια χούφτα αμύγδαλα φιλέ.

Για το σιρόπι:

  • 1 και 3/4 ποτηριού ζάχαρη,
  • 1 και 3/4 ποτηριού νερό.
  • Μια κουταλιά σούπας κονιάκ.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με το μπείκιν, το ινδοκάρυδο, το βούτυρο, το γάλα. Το δουλεύουμε καλά και προς το τέλος προσθέτουμε και τα αμύγδαλα.
  2. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 30-32 νούμερο,και το ψήνουμε35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  3. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα υλικά του σιροπιού για 5 λεπτά και περιχύνουμε το ρεβανί κουταλιά-κουταλιά σιγά-σιγά.
  4. Πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο φιλέ και ξαναβάζουμε το ρεβανί στο φούρνο για 5 λεπτά.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή