Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

351-gioouvetsi11111.jpg
Γιουβέτσι μοσχαράκι



Ψάρι μπιάνκο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Κερκυραϊκή συνταγή. Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο, μπακαλιάρος, πέρκα κ.ά.
  • 4 σκελίδες σκόρδο φέτες
  • Λάδι
  • Λίγο κρασί άσπρο
  • 4 πατάτες σε φέτες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο δεντρολίβανο
  • Λίγη ρίγανη
  • 2 λεμόνια το χυμό
Οδηγίες
  1. Καλά είναι το ψάρι να είναι φρέσκο, αλλά και κατεψυγμένο δεν πειράζει. Εδώ έβαλα μπακαλιάρο κατεψυγμένο. Συνήθως το φτιάχνω με μπακαλιάρο φρέσκο.
  2. Σε κατσαρόλα σοτάρω τις πατάτες στο λάδι.
  3. Προσθέτω το σκόρδο, σβήνω με το κρασί και γεμίζω με ζεστό νερό μέχρι να μισοκαλύψει τις πατάτες.
  4. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο και αφήνω να βράσει περίπου ένα τέταρτο.
  5. Προσθέτω στο φαγητό το ψάρι και αφήνω για λίγο να βράσει.
  6. Προς το τέλος ρίχνω το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο για το άρωμα και σβήνω τη φωτιά.
  7. Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα

Τιp = δεν ανακατεύω το φαγητό με κουτάλα, μόνο κινώντας την κατσαρόλα.

Σχόλια
Σχόλιο από iwannitsa , Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λοιπον φιλεναδα αυτο το πιατο ειναι και χωρις πολλες θερμιδες...αν προσεξουμε το λαδι.Ετσι το κανω κι εγω με τη διαφορα οτι προσθετω καροτο και 1 κλωναρι σελερι...
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010
Προσθέτεις, Ιωαννίτσα και περισσότερες βιταμίνες έτσι!!Μια χαρά μου ακούγεται! Το λάδι γενικά είναι αυτό που προσθέτει στα φαγητά θερμίδες.
Μεταφορά στην κορυφή