Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι αλα Σπετσιώτα

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 31 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Το πιάτο αυτό πες τε το όπως θέλετε ,αλα σπετσιώτα ,γιαχνί ,πλακί !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι κομμένο σε φέτες
  • ντομάτες
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  • σκόρδο μισο κουταλάκι αποξηραμένο ,για να μην μυρίζει πολύ
  • δάφνη,ρίγανη ,πιπέρια σε μύλο με κολιαντρο .
  • κρεμμύδια σε ροδελες
Οδηγίες
  1. Ραντίζετε το ψάρι με χυμο λεμονιού και το πασπαλίζετε με λίγο αλάτι
  2. Το αφήνετε να σταθεί
  3. Σοτάρετε ελαφρα στο λαδι το κρεμμυδι
  4. Προσθετετε το κρασί , τις ντομάτες και όλα τα άλλα κανα 10λεπτο
  5. Ρίχνετε και το ψάρι ,το πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένα πιπέρια  ανάμεικτα  με κολιαντρο.
  6. Σκεπάζετε και το ψήνετε σε σιγανή φωτιά
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Μπορείτε να το φτιάξετε με οποιοδήποτε ψάρι που κάνει για σούπα
  • Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε πατάτες κομμένες σε ροδέλες.
  • Στη φωτογραφία το εχω φτιαξει με μπακαλιάρο παστό φιλέτο καθαρισμένο από κόκαλα .
  • Μπορείτε ακόμα να το φτιάξετε και σε γάστρα στο φούρνο .
Παρόμοια συνταγή:  Ψάρι αλά Σπετσιώτα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατο! Από τα αγαπημένα φαγητά!!
Μεταφορά στην κορυφή