Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

473-473.jpg
Τούρτα Μάλακοβ



Πιπεριές Φλωρίνης ψητές.

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μεζεδάκι για ουζάκι, μπυρίτσα ,και τέλειο συνοδευτικό για τα όσπριά μας τον χειμώνα.

Συστατικά
  • Πιπεριές Φλωρίνης κόκκινες και ψωμομένες.
  • Λάδι
  • Ξύδι
  • Αλάτι.
  • Σκόρδο.
Οδηγίες
  1. Διαλέγουμε τις γνήσιες πιπεριές Φλωρίνης ,κόκκινες , μεγάλες και ψωμομένες.
  2. Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε, και κόβουμε το κοτσάνι με ένα μαχαίρι.
  3. Αφαιρούμε τα σπόρια,και τις βάζουμε σε σειρές στο μεγάλο ρηχό ταψί του φούρνου.
  4. Τις Ψήνουμε στο γκρίλ,μέχρι να κάνουν μια μαύρη κρούστα .Πρέπει να δείχνουν καμμένες.
  5. Τις γυρίζουμε, να ψηθούν και από την άλλη πλευρά,το ίδιο.
  6. όταν ψηθούν και είναι έτοιμες, τις κλείνουμε σε νάυλον σακκουλάκια τροφίμων , για 5 λεπτά.
  7. Τις βγάζουμε και τις ξεφλουδίζουμε .
  8. Τις αραδιάζουμε σε πιατέλα ,τις περιχύνουμε με λάδι και ξύδι ,ρίχνουμε λίγο αλάτι, και προσθέτουμε και σκόρδο σε φετούλες.
  9. Αν θέλουμε να τις κρατήσουμε για μέρες στο ψυγείο,αφού κρυώσουν , θα τις κλείσουμε σένα τάπερ και δεν θα βάλουμε αλάτι,ούτε ξύδι. Μόνο λάδι.
  10. Τα υπόλοιπα υλικά θα τα προσθέσουμε ,λίγο πριν τις σερβίρουμε.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2011
Τις κάνουμε πολύ εδώ,με ψιλοκομμένο σκορδάκι όμως και λίγο μαιντανό!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμες!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατες!!!!!!!!!!!!Μπράβοο!!
Μεταφορά στην κορυφή