Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί
- 1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης
- κίτρινο τυρί που λιώνει
- λάδι
- λεμόνι
- Παίρνω πιπεριές Φλωρίνης, τις ξεπλένω και τις στραγγίζω καλά.
- Τις γεμίζω με κομμάτια τυρί κίτρινο ή αν θέλετε βάλτε φέτα, εγώ τις προτιμώ με κίτρινο πικάντικο όπως κεφαλογραβιέρα, κεφαλοτύρι κά.
- Τις τηγανίζω σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
- Στύβω 1 λεμόνι και περιχύνω τις πιπεριές όπως τηγανίζονται.
- Αφήνω 1-2 λεπτά στη φωτιά και σερβίρω τις πιπεριές με το ζουμάκι του τηγανιού, για να κάνουμε και καμιά παπάρα, αμέ ....




και αν θελουμε ριχνουμε και λιγο σκορδακι ειδικα αν τις κανετε με τυρι φετα....μιαμ μιαμ μιαμ