Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2604-gallikampiskota.jpg
Γαλλικά Μπισκοτάκια



Πιλάφι Φούρνου

recipe image
Προστέθηκε απόMargo, Παρασκευή, 22 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο πιλάφι, εύκολο και εντυπωσιακό.

Το βάζουμε στο φούρνο και το .....ξεχνάμε.....

Συστατικά
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 3 φέτες μπέικον
  • 3 κούπες ρύζι για πιλάφι
  • 6 κούπες νερό
  • αλάτι
  • 2 κουτ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σ. βούτυρο Κερκύρας
Οδηγίες
  1. Σε ένα ταψί βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, το ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το μπέικον (αν θέλουμε μπορούμε πριν να το έχουμε περάσει λίγο από το τηγάνι), το ρύζι, το νερό και το αλάτι και ανακατεύουμε.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 C για 45 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο).
  3. Όταν ψηθεί το πιλάφι προσθέτουμε το βούτυρο Κερκύρας για να αρωματιστεί και να γυαλίσει.
  4. Φορμάρουμε σε ό,τι σχήμα φόρμας επιθυμούμε και σερβίρουμε.

 

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 22 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Όντως πολύ εύκολο, σίγουρα και νόστιμο!!!!Και το σχήμα που του έδωσες ταιριάζει με την εποχή!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 23 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραιο και νοστιμο μπραβο σου
Σχόλιο από Ροδάνθη , Δευτέρα, 25 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλειο ειναι και σπιρωτό σπιρωτό
Εγώ προσθέτω και λιγο κριαθαράκι αφου το σωτάρω με τις πιπεριές
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η φωτογραφία από τη φίλης την Aggeliki, που έφτιαξε τη συνταγή και είπε τα καλύτερα.
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2010
H φωτογραφία από τη Μάρα, που έφτιαξε τη συνταγή.


Σχόλιο από Ευτυχία , Τετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τελεια συνταγη και απο τα πιο πετυχημενα ρυζια που εχω μαγειρεψει
Μεταφορά στην κορυφή