Πατάτες πασπαρτού (μπουλανζέρ)
- 300 γρ. πατάτες
- 50 γρ. κρεμμύδι ξερό
- καρότα σε ροδέλες
- 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 100 γρ. ζωμός κρέατος
- αλάτι, πιπέρι
- Αλείφουμε σε πυρίμαχα ατομικά σκεύη το φρέσκο βούτυρο και ρίχνουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα καρότα, σε όλη την επιφάνεια του σκεύους
- Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε φέτες, τον ζωμό του κρέατος και αλατοπιπερώνουμε
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς, στη δεύτερη σχάρα
- Πολλοί που θα διαβάσουν την συνταγή θα σκεφτούν και άλλες προσμίξεις, είτε μπαχαρικών είτε λαχανικών ή γαλακτοκομικών
- Μετά όμως από οποιαδήποτε γεύση προσθέσετε, να ξέρετε ότι θα πάψει να είναι το ουδέτερο συνοδευτικό σας !
φανταζωμαι ειναι πολυ νοστιμο
Ντινα μου πμορουμε να βαλουμε και τυρι;απο πανω;