Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγωτό παρφέ

recipe image
Προστέθηκε απόΦΡΟΣΩ, Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένα καταπληκτικό  παγωτό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 4 βανίλιες
  • 960 γρ.γάλα φρέσκο
  • 4 και 1/2 κουταλιές κορν φλάουρ
  • 3 κουτιά αλσατόπ
  • 9 αυγά ολόκληρα και 24 ασπράδια
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • Λίγο κονιάκ, αμύγδαλα και φρούτα
Οδηγίες

1. Βάζω το γάλα + τα 3 φλυτζάνια ζάχαρη + τα 9 αυγά  στη κατατσαρόλα  μέχρι το μίγμα να γίνει χλιαρό ανακατεύοντας συνέχεια.

2. Ρίχνω το κορν φλάουρ, (διαλυμένο σε λίγο από το γάλα)και τη ζελατίνη (διαλυμένη σε λίγο καυτό νερό), μέσα στο χλιαρό μίγμα και ανακατεύω μέχρι να πήξει και το αφήνω στην άκρη

3. Χτυπώ τα τα 24 ασπράδια μαρέγκα, μαζί  με την υπόλοιπη ζάχαρη

4. Χτυπώ τα αλσατόπ σαντιγί,  σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο κουτί και την αφήνω 

5. Όταν κρυώσει η κρέμα την ενώνω με τα ασπράδια και προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά, βανίλιες, κονιάκ, την χτυπημένη σαντιγί, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και τα ψιλοκομμένα φρούτα

6. Μετά βάζω το μίγμα στην  κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η δόση είναι αρκετά μεγάλη ,γεμίζει  ένα μπωλ 4 λίτρων.

Διαβάστε το άρθρο για το παγωτό

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 18 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Παγωτάκι, Φρόσω!!!!Μάς έφερες το καλοκαίρι....νάσαι καλά!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 26 Ιούλιος 2009
Φρόσω, λες: 3 κουτιά αλσατόπ , τι εννοείς; Ευχαριστώ.
Σχόλιο από ΦΡΟΣΩ , Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009
Η alsa top ειναι το garni,η σαντιγυ η οποια ειναι σε σκονη και την χτυπαμε με γαλα!!!
http://www.jotis.gr/products.asp?pgid=19&mcid=30&m=17
ριξε μια ματια εδω,ελπιζω να βοηθησα ,καλη επιτυχια!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή