Παγωτό Nutella
- 1 ζαχαρούχο,
- 200 γρ. τυρί κρέμα τύπου φιλααδέλφεια,
- 1/2 φλ. γιαούρτι 10% λιπαρά,
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος,
- 2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας,
- 1-2 κ.σ. Νουτέλα,
- 1/2 φλ.Νουτέλα για το τέλος.
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε πρώτα το τυρί με το ζαχαρούχο καλά, προσθέτουμε το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος. Τέλος ρίχνουμε το εκχύλισμα βανίλιας και τις 2 κ. Μερέντα, χτυπάμε 10' να ενωθούν καλά τα υλικά.
- Ρίχνουμε σε ορθογώνιο μπολ το παγωτό και βάζουμε στην κατάψυξη. Βγάζουμε και χτυπάμε ανά 2ωρο άλλες 3 φορές.
- Την τελευταία φορά που θα το χτυπήσουμε, το βάζουμε στην κατάψυξη 1 1/2 ώρα να παγώσει λίγο, βγάζουμε και ρίχνουμε το 1/2 φλ. Νουτέλα με ένα κουταλάκι σε όλη την επιφάνεια.
- Με ένα μαχαιράκι κάνουμε "νερά" με αυτό τον τρόπο το παγωτό μας θα βγει σαν Cheesecake!
Αν έχετε παγωτομηχανή ακολουθείτε τις οδηγίες της μηχανής και φτιάχνεται το παγωτό. Πριν προσθέσετε στο τέλος το 1/2 φλ. Νουτέλα αφήστε το παγωτό να παγώσει να βγουν τα "νερά" ομοιόμορφα σε όλο το παγωτό.
Με Νουτέλα ή Μερέντα το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε, εγώ έβαλα μερέντα. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε σπιτική
H συνταγή παγωτού από εδώ
Μπράβο Βασιλική μου !! Θα το φτιάξω και εγώ
Σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά.