Παγωτό λεμόνι
- 3 γιαούρτια ΦΑΓΕ μπλέ τοταλ.
- 3 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη.
- 1 αμπούλα με άρωμα Zitrone .
- Ξύσμα 3 λεμονιών.
- 3 σταγόνες κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
- Γλυκό του κουταλιού λεμόνι.
- Πλένουμε πολύ καλά τα λεμόνια και παίρνουμε το ξύσμα τους.
- Χτυπάμε με σύρμα τα γιαούρτια με την ζάχαρη,προσθέτουμε και το ξύσμα και το χρώμα.
- Προσθέτουμε και το άρωμα και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη.Μετά από 2 ώρες χτυπάμε ξανά το παγωτό με το σύρμα για να αφρατέψει.
- Σερβίρουμε με φέτες γλυκού λεμόνι και σιρόπι από το ίδιο γλυκό!
- 15λεπτά πριν το σερβίρουμε βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη!
Μπορούμε να βάλουμε και ψιλοκομμένο το γλυκό από πάνω η και μέσα στο παγωτό!